Wysłany: Wto Kwi 15, 2014 13:06 [R200] Dziwne odgłosy z silnika, koła
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich ostatnimi czasy mój silnik zaczął wydobywać dziwne dźwięki, nagrałem film, na którym wyrażnie go słychać. Dźwięk najbardziej słychać między wlewem oleju a literą R (ostatnia litera ROVER). Wiecie co to może być?https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Druga sprawa w prawym kole coś puka i czuć jakbym poczymś przejeżdzał co jeden obrót. Pytanie takie samo, wiecie co to może być?
Dziękuję za pomoc z góry
Ostatnio zmieniony przez toxx Wto Kwi 15, 2014 14:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 15, 2014 13:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co do stuków zanikły po rozebraniu całego układu zasilania tj. świece kable palec kopulka przeczyszczeniu i złożeniu od nowa. Z kołem natomiast jest ciągle to samo. po zdjęciu koła nic niewidać niema nigdzie luzów wszystko wygląda w porządku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum