Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam wszystkich
Postanowiłem kompleksowo odświeżyć na wiosnę hamulce w mojej 400tce, tzn
nowe tarcze, klocki, wszystkie blaszki, gumki, uszczelki itp itd...
znalazłem już prawie wszystkie reperaturki, lecz mam problem z okrągłymi blaszkami pomiędzy tłoczkiem a klockiem... nie moge ich nigdzie znaleźć, a moje są strasznie pokrzywione i ogólnie sfatygowane... Proszę o porady gdzie ich szukać i właściwie JAK szukać, bo nie mam pojęcia pod jaką nazwą mogą to sprzedawać...
Przeszukałem "pół internetu" i nie znalazłem tego elementu ani w zestawach naprawczych tłoczka (są same uszczelki) ani nawet z nowymi tłoczkami, jedynie w komplecie z nowym całym zaciskiem...
Na zdjęciu zaznaczyłem element o który dokładnie mi chodzi
Jeżeli temat był już poruszany to przepraszam...szukałem na forum ale do niczego nie doszedłem...
Nawiasem mówiąc okazało się że tarcza nie była w ogóle przykręcona, śruby gdzieś wyparowały
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 25, 2014 02:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum