Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
witam mam takie pytanie odnośnie sworznia dolnego w moim roverku czy jest możliwości go sprawdzić w jakiś sposób czy jest sprawny czy już nie i jaka jest jego największa wada czy wypada czy nie jak by miał ktoś kiedyś z tym problem to prosze o info Dziękuje pozdrawiam
[ Dodano: Pon Kwi 28, 2014 17:19 ]
ok poszperałem trochę po forum i wszystko już w miarę wiem ale jak by ktoś mógł to niech napisze pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez bolus85 Pon Kwi 28, 2014 16:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 28, 2014 16:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja miałem taki efekt, ze przy wychodzeniu z zakrętu, kierownica sama nie odkręcała się.....auto przeszło przegląd, luzów na sworzniu nie było, trzy dni po przeglądzie koło żyło swoim życiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum