Ja posiadam uniwersalną ze 2 lata i działa bardzo dobrze.
slax napisał/a:
IMHO ta antena w r600 jest do bani pod względem odbioru FM, Mi radyjko w R600 nigdy dobrze nie "odbierało"
A moje stare radyjko odbiera bardzo dobrze teraz na uniwersalnej antenie, a wcześniej na ori ułamanej. Wystawał tylko mały kikut i większość stacji odbierała ok. Czasem problem był w trasie gdzie sygnał jest słabszy.
_________________ Pozdrawiam
Marcin
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 02, 2014 12:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ori antena + JVC KDR711, działa precyzyjnie, szybko szuka stacje i zero zakłóceń, jak pisali poprzednicy co jakiś czas usunąć brud w kierunku ku górze, by nie wchodził pomiędzy sekcje anteny + smar sylikonowy. Można też rozebrać antenę na części pierwsze, wyczyścić, nasmarować - wbrew pozorom to bardzo proste, zabieg na 30min ze wszystkim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum