Wysłany: Pią Maj 02, 2014 18:52 [R214] zdjęcie Szpara między lampami a zderzakiem
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witajcie . Mam pewnien problem bo zdjąłem zderzak by przerobić sobie grila . Korzystając z dojścia chciałbym zlikwidować tą szprare którą występuje między lampą a zderzakiem . Macie jakieś pomysły i zdjęcia może co i jak pózniej wygląda . Doda że mam urwane te mocowania od lamp ... Macie jakiś paten na to ?
Ostatnio zmieniony przez adrianek Pon Maj 05, 2014 20:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 02, 2014 18:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
moim zdaniem musisz poprawiać na śrubach przy nadkolach. Świeżo jestem po wymianie zderzaka i musiałem się sporo napocić żeby mi spasował dobrze, tzn przy dokręcaniu tych śrub koło nadkoli ustawiłem zderzak w takiej pozycji jakiej chciałem i cały czas go trzymając bez ruchu dokręcałem, druga osoba przy tej czynności będzie dużym ułatwieniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum