Wysłany: Pią Maj 02, 2014 17:54 Garaż w klimacie TOP GEAR
Motoryzacja tak mocno zajmuje moje myśli, że tak o to postanowiłem urządzić sobie garaż:
A jak u Was to wygląda, też macie w swoim domu motoryzacyjny kącik?
_________________ F.T.H8TER5 and join the music!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 02, 2014 17:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z miłości do drugiego auta wybór padł akurat na rzędowy czterocylindrowy VW, ale długo się wahałem czy nie zrobić V-ki
pelson91 napisał/a:
Piotrass, w garażu masz inne fele niż tutaj na zdjęciach na autku, to są różne auta?
Różne auta, kiedyś miałem R75 na felgach od MG ZT, obecnie mam MG ZT na felgach od MG ZT
tuners napisał/a:
Te uchwty przy kanapie home made czy z czegoś brałeś
Uchwyty boczne (zresztą jak wszystko w tym garażu) robiłem sam. Rura ucięta na odpowiedni wymiar, następnie wygiąłem ją na giętarce i zespawałem w stelaz. Jeśli ktoś jest chętny robić podobny projekt, posiadam dokumentacje zdjęciową z prac i służę pomocą.
pelson91 napisał/a:
też chcę taki stolik!
Mam taki drugi, zawsze możemy się dogadać
Na ścianie garażu obowiązkowo jeszcze galeria posiadanych aut. Martwi mnie tylko postępująca choroba, bo nie jest już to pierwsze auto MG Rover i nic nie wskazuje na to aby rozstawać się z marką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum