Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam,
temat widzę bardzo nie lubiany bo nie ma zbyt wiele wypowiedzi/ odpowiedzi na forum ale może akurat ktoś będzie znał odpowiedz na moje pytanie.
Gdzie powinienem szukać kostki do zmieniarki w R75 Kombi??
Na forum znalazłem odpowiedz ale apropo sedana, niestety u mnie po prawej stronie w bagażniku nic nie ma...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 11, 2014 14:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pod schowkiem znalazłem tylko prawdopodobnie kostke z telefonu. Rozebrałem środkowy panel i znalazłem prawdziwe mistrzostwo... Podziwiam poprzedniego wlasciciela ze się w tym odnajdywał... Natfafiłem na kostke która pasuje do zmieniarki ale martwi mnie fakt ze i w radiu i zmieniarce jeszcze jest puste miejsce.
Czy zmieniarka powiina byc połączona w tym miejscu z radiem? Skonczyły juz mi się wolne przewody wieć mniemam ze poprzedni własciciel poprostu się ich pozbył.
Prosiłbym o podpowiedzi co dalej robić, zmieniarka jest na chodzie bo sprawdzałem u poprzedniego własciciela u mnie nie daje znaku życia.
Podrzucam zdjęcia z wolnymi miejscami
[ Dodano: Czw Maj 15, 2014 21:19 ]
Przepraszam ze post pod postem,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum