Wysłany: Czw Maj 15, 2014 08:10 [MG ZR] Brak mocy i kopci
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam, od kilku dni pojazd nie ma mocy. Przy obrotach powyzej 2-2.5 pojazd traci moc i przy mocnym wcisnieciu pedalu gazu wydobywa sie czarny dym. Nie swieci sie żadna kontrolka. Do 3 biegu pojazd rozpedza sie prawidlowo, pozniej juz nie ma mocy.
Ostatnio zmieniony przez Adrian Czw Maj 15, 2014 09:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 15, 2014 08:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
też miałem na początku podobne objawy. Poniżej jest mój post. Jestem na obecnej chwili w drodze do regeneracji pompy paliwowej. Na początku też nie pojawiala mi się kontrolka po kilku miesiącach zaczynała się sporadycznie pojawiać Teraz sie świeci cały czas. Problem jest w przepływomierzu i pompie paliwowej
Svirus [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 20, 2014 13:34
albo pęknięty wąż na odcinku turbina-ICek, bądź ICek- kolektor dolotowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum