Wysłany: Czw Maj 29, 2014 19:01 [MG ZR] kierunkowskaz
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
hej. mam takie pytanko jak wymienic zarowki kierunkowskazu te przednie pod okraglymi kloszami? jak tam sie dostac? trzeba zdejmowac zderzak?albo kolo i nadkole tylko wystarczy?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 29, 2014 19:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Maj 31, 2014 16:03 [MG ZR] kierunkowskaz
wielkie dzieki za zdjecie,troszke malo widze na nim ,ale mniej wiecej z kumam,te boczne na blotniku wymienilem zarowki choc przy prawym jak wyciagalem migacz odkleila mi sie ta szybka bo chyba cos tam bylo robione,zalepilem na klej ale pojdzie to bede musial zamowic ,mam nadzieje ze dostane taki kierunkowskaz obudowe.a jesli chodzi o te przednie to tez tam jest jakis zacisk? ktory srubokrecikiem trzeba nacisnac a by wyjac szkielko lampy?jestem rowniez nowym uzytkownikiem mm zr 105 od 5 dni,wczesniej jezdzilem rover 200 przez 4lata a nadszedl czas na mg marzenie.choc troche rzeczy mam do zrobienia.pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum