Pomógł: 29 razy Dołączył: 12 Sie 2012 Posty: 459 Skąd: Wrocław/Wieluń
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 19:24 [R400] Nakrętki kół
Typ: Si Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1999
Szlag mnie trafia z tymi nakrętkami. Mój klucz jest już obrobiony dlatego kupiłem sobie nówkę klucz z R45 polifa oraz kilka takich samych (tak przy najmniej mi sięwydawało) nakrętek.
Klucz z R45 jest mniejszy, nakrętki to samo. O co tu chodzi ? Były różne rozmiary ?
4 wulkanizatorów już klęło na te nakrętki. Czym to odkręcić ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 19:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Widzę, że nie tylko ja miałem problem z fabrycznymi nakrętkami . Zaraz po zakupie autka chciałem wymienić tarcze i klocki z tyłu, nakrętki wyrobione, ni to 19, ni to 18. Moje klucze się poddały. Oddałem autko do znajomego mechanika, po kilku godzinach przekleństw zdjął mi wszystkie koła i założył nowe nakrętki. Od 2009 nie mam już problemów ze zmianą kół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum