Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam. Mam mega problem z alarmem w roverze. Gdy chciałem odpalić auto kontrolki zgasły i auto nie odpalało ale po przekręceniu kluczyka na 2 stopień radio oraz szyby działały przez chwile ale zaraz przestały jakby akumulator padł. Po otwarciu maski odłączyłem klemy i je wyczyściłem ale po ich ponownym podłączeniu alarm zaczął wyć. Wziąłem od brata inny akumulator i sytuacja ta sama. Kiedyś miałem taka sytuacje i okazało się że klema jest pęknięta ale teraz wydają się być one wporządku.
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Kwi 25, 2014 12:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 25, 2014 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak, poprostu nie wiedziałem że po odłączeniu i podłączeniu akumulatora może się włączyć alarm i by go zdezaktywować trzeba wcisnąć odpowiednie przyciski na pilocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum