czujnik przejrzeć, przede wszystkim kable i wiązkę dla niego. Może jakiś brud jest w miejscu montażu czujnika
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
A wiec przed chwilka byl brat roverem 75 2.5 ma ten sam czujnik co ja przelozylem jak byl cieply i tez nie odpalil wiec juz 3 czujniki wsadzilem i nadaL NIC . pROSZE NAPISZ MI KONKRETNY NR CZUJNIKA JAKI POWINIENEM MIEC .
po jeździe jak go zgaszę nie mogę już odpalić kręci kręci bez skutku zauważyłem że spala się bezpiecznik po każdym zgaszeniu w skrzynce pod maska jest to bezpiecznik od Silnika z oznaczeniem F3 jeżeli się nie mylę ( drugi od góry po lewej stronie) jak go wymienię na różne 10a-75a włączę parę razy zapłon i dopiero za którymś razem odpala , teraz zauważyłem że stracił moc. Dodam że dzieje się to na benzynie jak i na gazie Co może być przyczyną
[ Dodano: Sob Lip 19, 2014 20:16 ]
Czy dobrze mysle ze to bezpiecznik od tego czujnika ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum