Wysłany: Nie Lip 20, 2014 06:19 [rover 400] gasnie w upaly
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam. Moj rover zaczal mi ostatnio sprawiac problemy, mianowicie wczoraj gdy go odpalilem i puscilem gaz to momentalnie silnik gasl, bez roznicy czy chodzil na benzynie czy na gazie. Stwierdzielm ze mogło to byc spowodowane upalem ktory byl na dworze. Samochod do poludnia stal na sloncu, a wczoraj byl duzy upal. Gdy tylko wjechalem do garazu i autko postalo tam troche to pozniej chodzil juz normalnie, nie byl to pierwszy taki moj przypadem. Jak myslicie, czym to moze byc spowodowane? Z gory dziekuje i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 20, 2014 06:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ten z zegarów jest tylko na zegary a ten drugi jest do komputera i zalaczania wentylatora. ja raz miałem uszkodzony to wariował i np jeden dzien mi auto palilo od pierwszego a drugiego dnia trzeba bylo krecic ze 3 razy.
[ Dodano: Pon Lip 21, 2014 15:03 ]
a po ostudzeniu działa CI normalnie silnik i odpala? to do sprawdzenia czujnik polozenia wału korbowego bo on jak sie nagrzeje to tez nie pali a jak ostygnie to dziala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum