Wysłany: Czw Sie 28, 2014 11:47 [R25]Fotele i kanapa
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2001
Witam wszystkich.
Stałem się szczęśliwym nabywcą 25tki, i nasuwa mi się od razu kilka pytań.
Czy jeżeli chciałbym zmienić fotele oraz kanapy, muszę szukać jedynie od tego samego modelu? Czy może do roverka pasują też fotele od innych samochodów?
Mam wersje 3 drzwiową
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 11:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam w mojej 200 fotele z Civica S-type 2011r. Przerobione mocowania i pasuje Tylko jeszcze muszę przerobić kieszen w boczku kierowcy bo nowy fotel ma z tej strony regulacje. Jak masz warunki to przerób takie fotele jakie Ci sie trafia, mi sie trafiły takie, to wstawiłem jakie były
_________________ Silniki K-Series-naprawy, modyfikacje- VVC również. info pw.
Ja mam w mojej 200 fotele z Civica S-type 2011r. Przerobione mocowania i pasuje Tylko jeszcze muszę przerobić kieszen w boczku kierowcy bo nowy fotel ma z tej strony regulacje. Jak masz warunki to przerób takie fotele jakie Ci sie trafia, mi sie trafiły takie, to wstawiłem jakie były
Akurat napinacze pasów były prawie takie same i pasowały p&p, więc kostki zostały te same. Jeśli by nie pasowały, to dospawałbym do stelażu coś na wzór mocowań od R, żeby napinacz i tak pasował.
_________________ Silniki K-Series-naprawy, modyfikacje- VVC również. info pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum