Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
witam,mam taki problem wczesniej bylo wszystko ok ale od pewnego czasu lampka w bagazniku nie gasnie wogole tylko caly czas sie swieci. odlaczylem ja calkowicie z kostki poniewaz boje sie zeby nie zrobilo sie zwarcie jakies.nie jestem elektryk i za bardzo sie nie znam, wczym moze byc problem??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 07, 2014 14:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kontrolka otwartej klapy nie swieci sie,jest ok. choc mialem wymieniany zamek tylnej klapy moze to ma cos wspolnego z tym?sytuacja wyglada tak ze,jezdzilem z zamkiem klapy zepsutym ktory nie przekrecal kluczyka i bagaznik byl caly czas otwarty.ale kontrolka nie pokazywala sie a lampka gasla normalnie podczas zamykania i swiecila podczas otwierania klapy.pozniej jakos wlasnie nadszedl ten moment ze zaswiecila sie kontrolka ze bagaznik otwarty i lampka przestala gasnac nawet jak klapa byla zatrzasnieta. zamowilem zamek i wymienilem.kontrolka sie nie swieci,zamek moge przekrecic kluczykiem i zamnkac ale problem z lamka nadal jest,nie gasnie
A nie masz zwarcia do masy w wiązce klapy?
Sam zamek nie ma nic wspólnego z kontrolkami i lampką. W zatrzasku klapy jest styk i warto się mu przyjrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum