Wysłany: Sob Paź 11, 2014 14:51 [R45] lift obsługa OBDII
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Cześć,
Ostatnio znalazłem artukuł na temat IZZY DRIVE. Komunikacja pomiędzy telefonem i komputerem auta jest za pomocą adaptera bluetooth wpinanego do złącza OBDII oraz używa tego standardu do odczytu informacji. Tu pojawia się moje pytanie, czy moje auto obsługuje OBDII bo na stronie producenta IZZY DRIVE nie ma informacji o moim aucie, a teoretycznie każde auto sprzedawane po 2004r powinno miec OBDII?
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedz.
Ostatnio zmieniony przez waskipp Sob Paź 11, 2014 15:40, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 11, 2014 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej Ja mam auto z tym samym silnikiem i z tego samego roku. Złącze doskonale obsługuje adapter bluetooth. Nie wiem jakich odczytów potrzebuje program IZZY DRIVE więc nie zagwarantuję że akurat te będą. Jednak przez adapter u mnie odczytać można naprawdę wiele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum