Typ: i Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam
Chce wymienic gumy stabilizatora + gumy drazka reakcyjnego i moze gumy w tylnej belce. I mam problem ze znalezieniem, gdzie mozna dostac takie gumy ? Drazek ma rozmiar 19mm? i myslalem ze moze od hondy sie nadaja?. Dzwonilem do tomateam i nie maja.
_________________ Gucjan
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 15, 2014 15:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na logikę , TAK. Inaczej będzie za duży luz.
Ciekawe czy w sklepie motoryzacyjnym by dopasowali.
Niech się ktoś wypowie kto wymieniał, sam jestem ciekaw bo pewnie też będę wymieniał.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
No wlasnie na logike.
Ja obdzwonilem pare sklepow i nic nie maja. Czasem sie trafia ale to ta 25mm. Jak narazie probuje cos dopasowac moze od civica podejdzie. Bo poliuretanowe sa troche drogie.
Również mam do wymiany gumę stabilizatora, ale niby ja mam mieć 23mm. Skąd ta różnica? Na allegro natknąłem się dzisiaj na jedną 19 za 20 zł. W tomateam za to są 23.
_________________ A driver don't pick the car. The car'll pick the driver.
It's a mystical bond between man and machine...
Poluerany olkusz mają już u siebie wzór trzeba pisać bo dokalogu jeszcze nie wrzucili
Niestety to akurat najdroższy element zawieszenia u nas około 60-70 zl sztuka
Jak cos tam mają juz wszystkie gumy do naszej budy ale stabilizator i poduszki silnika i skrzyni do diesla
Drazki wahacze laczniki stailizatora od drazka zmiany biegow do skrzyni komplet no i tuleje belki pasują od wszystkich
Poduszka od skrzyni chyba tez do bnzyniakow pasuje
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Paź 20, 2014 13:08
Z tą średnicą dotyczy to średnicy stabilizatora?
Czyli kształt samej gumy i wymiary są te same dla wszystkich oprócz średnicy otworu wewnętrznego na stabilizator i w zamówieniu należy podać że do diesla czyli 23 mm ?
Bo w opisie widzę że do wyboru są jedynie 18, 21,22 24 mm..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum