Wysłany: Sob Paź 18, 2014 10:55 [R 420] Różnice konstrukcyjne modelu 400
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich użytkowników.
Nurtuje mnie pytanie,które zawarte jest w temacie,ponieważ po spotkaniu z dzikiem kilka z elementów mojego roverka kwalifikuje się do wymiany,heh.Jestem w posiadaniu Rovera 420 Di sedan,a najbliższe sensowne i w przystępnej cenie blachy w kolorze znalazłem na roverku 416 hatchback.I tutaj mam właśnie pytanie.Czy części karoseryjne będą pasować(oczywiście przodu,bo tył jest całkiem inny) czyli:maska,błotnik,reflektor,drzwi przednie.Bardzo bym prosił o jak najszybszą odpowiedź co bym na darmo do klienta nie pojechał po coś,co mi się do niczego nie przyda.Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 18, 2014 10:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spiewaczek, ogarnięty kupujący (przyszły właściciel) na pewno nie zainteresuje się sedanem ze zderzakiem od hatchbacka i na odwrót założyć się da, natomiast pasować nie pasuje, bo jest od innego modelu nadwozia
Witam Wszystkich i dziękuję za wpisy.
Roverek jeszcze stoi w garażu brudny i pomięty-brak funduszy na reanimację.Fakt faktem pojechałem po te drzwi z hatchbacka,ale na miejscu okazało się,że mają rdzawkę przelotową przy listwie oraz kierunek w reflektorze był właśnie pomarańczowy,a klient zapewniał,że wszystko jest cacy i ok więc co by z pustymi rekami nie wracać,to wziąłem co było,heh.Błotnik też już jedzie,nie pierwszej świeżości,ale jedzie.Mam teraz sporo innych wydatków więc muszę na czymś zaoszczędzić.Padło na auto.Może nie będzie zbyt urodziwe,ale przynajmniej nie będzie stało w garażu.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum