Wysłany: Nie Lis 02, 2014 20:42 [Mg ZS 180 ] Awaryjne i kierunki raz są a raz ich nie ma
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2004
Witam wszystkich, mam problem taki jak w temacie, kierunkowskazy jednego dnia mi świecą a innego nie(gdy nie działają nie świecą się ani kontrolki ani nie działają awaryjne). Prosiłbym o pomoc, czy ktoś miał podobny przypadek.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 20:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możliwe. Miałem to. Słabo kontaktował i raz kierunki były, raz nie. Najpierw przymocowałem go gumką, ale było słabo. Potem przelutowałem w środku, troszkę podgiąłem nóżki i już jest OK. Jak zdejmiesz plastik z szufladką, to przerywacz będzie w okolicy bezpieczników.
Jest chyba jeszcze opcja włącznika awaryjnych. jak będzie uszkodzony, to kierunków też nie będzie. Możesz go wyjąć i sprawdzić, czy kostka dobrze siedzi.
Czyli mam go szukać przy bezpiecznikach pod kierownica? Przycisk zdejmowałem i kostka mocno siedzi, styki tez ok, ale nie wiadomo jak styki w samym włączniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum