Wysłany: Pią Lis 28, 2014 11:18 [600sdi99rok] sa jakies instrukcje, manual do sciagniecia?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Przejrzalem forum i strone i nie moge znalezc manuala. Wydawalo mi sie,ze bedzie tu do sciagniecia to czego nie mam, czyli zbior roznych manuali , instrukcji i schematow. Tymczasem nie ma. Czy moze tylko dla zapisanych do klubu dostepne?? A moze tepy jestem jak kowadlo i nie moge znalezc ?
(edytuje):
Udalo mi sie znalezc tutaj na forum manual hondy acord ,ale 93-98 ,a moj to 99, i juz nawet przy reflektorach widze roznice, u mnie sa od tylu reflektora takie duze ,plastykowe,czarne nakretki,w sumie latwy dostep. Wiec podejrzewam,ze wcale nie jest jak to pisza, 99 procent tak samo w roverku i acordzie. Lepiej byloby miec chyba manual roverka. Nie da sie??
_________________ Jaguary kupuja tylko ci, ktorych nie stac na rovera...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 28, 2014 11:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możesz się tym manualem kierować jak najbardziej, różnice są tylko w nadwoziu, poszukaj dobrze bo jest jeszcze suplement, dla aut z ostatnich lat produkcji. Prócz tego zostaje Ci jeszcze Rave.
Ok,ale to slynne,legendarne jak widze "rave" to szukam i znajduje dla wszystkich modeli tylko nie dla 600. Do tego jak czytam w postach to sa jakies neisamowite przeboje ze sciaganiem,zapisywaniem i odczytywaniem tego. No i czy to prawda ,ze to tylko dla klubowiczow?? I czy rave jest tu na forum do sciagneicia?? patrzylem gdzie sie da i zadnego rave do sciagniecia nei widze.
_________________ Jaguary kupuja tylko ci, ktorych nie stac na rovera...
Rave był do ściągnięcia dla wszystkich, ale jak widzę obecnie linki na stronie nie działają.
Suplementów do accorda było co najmniej 3 oprócz tego głównego manuala.
---
2 minuty w google i znalezione
od kolegów z Białorusi
Jeśli u nasz linki nie banglają, to na bank można znaleźć RAVE na chomiku, albo zagranicznych forach, na pewno znajdziesz tam eR600, z uruchomieniem nie ma problemu, nie trzeba nawet montować obrazu, wystarczy rozpakować do katalogu i zwyczajnie uruchomić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum