Wysłany: Pią Mar 07, 2014 23:51 Strona klubowa a status
Siemka,
Od kiedy zmieniłem status ponownie na "klubowicz" na stronie głównej nadal widnieję jako "sympatyk". Da się to jakos skorelować z forum i grupą "klubowicze"? Nie wiem czy jakieś opcje strony dostępne dla klubowiczów nie są dla mnie "ukryte"
_________________ Pozdrawiam,
pelson91
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 23:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podepnę się do tego tematu
Klątwa trwa nadal Po przygodach z dostępem do poczty, obecnie nie mogę się zalogować na stronie klubowej"Invalid Token". Forum ok., poczta ok. strona klubowa nok. Chyba ktoś mnie nie lubi
W IE jest ok, problem tylko w FF
I tutaj szukałbym problemu W przeglądarce FF.
Ja się natomiast loguje bez problemu i w FF i IE. Więc jeśli Ty w jednej masz dobrze, a w drugiej nie, to podejrzewam problem jakiegoś konfliktu w FF. Na początek usunąłbym profil FF (przenieść w bezpieczne miejsce) i stworzyć od nowa. Jeśli zadziała, to w profilu szukać problemu. Może antywirus jeszcze przeszkadzać oraz program do zapamiętywania haseł np. stickypass czy coś w tym rodzaju.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
I tutaj też był problem. Przy okazji ściągnięcia i zainstalowania Partition mastera do FF przyczepił się jakiś dodatek. Po jego wywaleniu wszystko wróciło do normy.
Pozdrawiam i dziękuję
Ja tez zgłaszam problem ze statusem na stronie klubowej.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja także na stronie widnieje jako sympatyk.
Ale tak jak napisał MaReK to chyba nie ma różnicy w treści, która jest dostępna między sympatykiem, a klubowiczem
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
dobra, minęło już ponad pół roku od mojego zgłoszenia, problem się nie rozwiązał. Szkoda, że jest takie podejście a nie inne do problemu. Z tego co widzę, nie tylko ja mam problem z błędnym statusem na stronie klubowej. Opłaciłem składkę, a widnieję jako sympatyk. Nowy rok się zbliża, nowe składki itd itp może by ktoś dopiął to do końca jak należy?
Rozwiązałem tymczasowo problem na stronie www
Przypominam jednak, że status klubowicza można sprawdzić na stronie https://status.roverki.eu/, a także na forum.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
A dlaczego nie mogę się zalogować na stronę fu, fu, fu?
Spróbuj teraz.
NoPE napisał/a:
Nazwa i hasło na pewno poprawne bo z przepustek podpisuje (roboform). Chciałbym zagłosować na fotky
Z jakiejś przyczyny wystąpiłeś dwukrotnie o tym samym nicku w bazie danych użytkowników strony www. To nie jest dopuszczalne, dlatego system uważał, że źle się logujesz.
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum