Wysłany: Sro Gru 10, 2014 22:53 [Problem z drzwiami bagażnika i ich otwieraniem. POMOCY!!!]
Typ: SE Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam. Wiem ze temat był wałkowany wielokrotnie lecz u mnie poza ty ze nie działa zamek tych drzwi (po wciśnięciu klamki nie opuszcza sie szyba i zamek nie odpuszcza) wszystko inne działa tzn wycieraczka, sprysk, opuszczanie i podnoszenie szyby z przyciski w kabinie. Chciałbym dostać sie do klamki bagażnika by mikro-przełącznik sprawdzic lecz nie wiem jak to zrobic przy zamkniętych drzwiach tzn jak zdjąć tapicerkę skoro pod spodem znajdują sie śrubki. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 10, 2014 22:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
d_zelazko ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Czw Gru 11, 2014 00:13 Re: [Problem z drzwiami bagażnika i ich otwieraniem. ]
d_zelazko napisał/a:
Witam. Wiem ze temat był wałkowany wielokrotnie lecz u mnie poza ty ze nie działa zamek tych drzwi (po wciśnięciu klamki nie opuszcza sie szyba i zamek nie odpuszcza) wszystko inne działa tzn wycieraczka, sprysk, opuszczanie i podnoszenie szyby z przyciski w kabinie. Chciałbym dostać sie do klamki bagażnika by mikro-przełącznik sprawdzic lecz nie wiem jak to zrobic przy zamkniętych drzwiach tzn jak zdjąć tapicerkę skoro pod spodem znajdują sie śrubki. Za wszelka pomoc bede bardzo wdzieczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum