Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam. Moj problem polaga na tym iz podczas jazdy z pod maski wydobywa sie dziwne brzęczenie. na początku mi to nie przeszkadzało lecz z czasem dawalo sie we znaki,moje pierwsze skojarzenie jakies kabelek dostał sie gdzieś do wiatraka lecz przepatrzyłem wszystko i nic. Po paru dniach eksploatacji zauwazylem ze brzęczenie ustaje podczas wciśnięcia sprzęgła. następnie podczas jazdy tez ustępuje gdy bardziej dociskam sprzęgło ,najgorzej jest na 1,2,3 biuegu lecz nie zawe bo jak pisalem po mocniejszym docisniecu sprzęgła tego nie ma. co to moze byc? dodam ze sprzęgło jest do wymiany ale czy tylko ono? doradźcie mi jakie w mare dobre sprzęgło kupic i nie bardzo drogie.Auto kupilem nie dawno i mam jeszcze pare mniejszych usterek ale o nich opisze w najbladszym czasie sprzęgło najważniejsze. pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 11, 2014 21:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Soap ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum