Ja również ze swojej strony mogę polecić sklep TomaTeam / GT PARTS. Raz kupowałem u nich czarny korek zbiorniczka płynu chłodniczego, a raz stację multimedialną 2-din. Szczególnie w tym drugim przypadku Sprzedawca wykazał się dużą chęcią pomocy.
ja mogę polecić tomateam pełne zaangażowanie w to co robi sympatyczny gość doradzi o co tylko zapytasz? widać że tym żyje. gnałem do niego na wszystkich trzech biegach czyli 1,3 oraz 5 z bydzi do wawy - po udanym zakupie części szukałem wysokiego krawężnika gdzie linke biegów wymieniłem w czasie palenia papierosa plus 5min na powrót plastików i akumulatora
ostatnio zmieniłem swoją opinię o TomaTeam, na dobrą
Już jakiś czas temu Gosia faktycznie bardzo szybko dowiozła sprzęgło do British Cars gdzie na podnośniku wisiał rozebrany mój strucel, niedawno kupowałem u nich łączniki stabilizatora, końcówki drążków kierowniczych i same drążki i wszystko bardzo szybko i bezproblemowo. Do tego dzisiaj ku mojej uciesze Gosia przywiozła niemal w ostatniej chwili poliuretanowe tuleje do wahaczy i mam już PRAWIE całe przednie zawieszenie gotowe Nie ukrywam, nie spodziewałem się dzisiejszego spotkania, ale zostalem miło zaskoczony i wygląda na to że trochę zbyt surowo ich oceniałem wcześniej
No i faktycznie wiedzę trzeba docenić, z pamięci znają ceny i dostępność towaru, i fajnie że chcą doradzić i wybrać najlepszą opcję. Pozdrawiam Gonię i Tomiego, dzięki i do następnych zakupów (amorkiiiiiiiiiii)
_________________ Pozdrawiam,
pelson91
irek98 [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 22:37
Administracja forum ROVERki.pl informuje:
Niniejszy post został ukryty z powodu niezgodnśoci z regulaminem.
Może nie na allegro, ale zakupiłem troszke ponad miesiąc temu rozrusznik u użytkownika rovek
Telefonicznie dogadaliśmy się na formę wysyłki ( płatne przy odbiorze ), paczuszka szybko dotarła.Ogólnie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
To ja polecam, też może nie bezpośrednio z allegro(ale działa w standardach allegro-logując się do sklepu podajemy dane z allegro) e-filtry. net. Olej plus filtry w przyzwoitej cenie, kupuję od 2 lat, a obecnie zakupiłem filtry Mann taniej od Filtrona a i olej nie jest podrabiany. Polecam.
_________________ Andrzej
Ostatnio zmieniony przez andrew0503 Czw Kwi 10, 2014 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Ja polecam serdecznie ADI-CZESCIhttp://allegro.pl/listing...?us_id=24437797 , dwa razy zamawiałem, dwa razy na telefon, wszystko kurierem wysłane od razu i dostawa następnego dnia.
Mimo iż na forum pojawiły się niepochlebne opinie o tym sprzedającym, ostatnio zakupiłem u niego mechanizm opuszczania szyby do Roverka 25 i przyznam szczerze, że nie mogę powiedzieć o całej transakcji złego słowa.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Część zakupiona 11marca(koszt 110zł),opłacona tego samego dnia,15marca przesyłka dostarczona przez firmę kurierską,a w dniu dzisiejszym zamontowana - działa jak należy.
Chcialbym polecić może nie z allegro ale sklep...Jeżeli ktoś mieszka blisko Żor (woj.Śląskie) polecam sklep u Kulety na ul.Boryńskiej...Goście obeznani w wszystkim doradzą bardzo profesjonalnie...zawsze u nich kupuje...części fakt na zamówienie a nastepnego dnia do odbioru...ceny niskie
dobry dział, bo kurcze już kilka razy tak się przejechałem na tych sprzedawcach że szkoda gadać, a z drugiej strony niektórych części nie mogę dostać u siebie w sklepach motoryzacyjnych więc internet to jedyne wyjście posłucham Waszych rad co do uczciwości tych użytkowników bo szykują mi się zakupy
allegro użytkownik: kinia888888 naprawdę polecam części za grosze w super stanie z gwarancją rozruchową, do każdej paczki paragon oraz błyskawiczna wysyłka. Prosząc o zdjęcia dostajemy ich mnóstwo praktycznie z każdej strony. Bardzo gorąco polecam
landroverowy.plCzęści bardzo dobrej jakości i w przystępnej cenie. Zwroty bezproblemowe. Polecam w 100%.
ADI AUTO CZĘŚCI-SERWIS
Sebastian Ostrowski
Ul. Duchowizna 22
05-170 Zakroczym
Tel. 530-068-868
Wiem, że to się może robić nudne, ale by sprawiedliwości stała się zadość i ja chętnie dopiszę się do listy zadowolonych z tej firmy
Mimo tylu pochlebnych postów, mojego zadowolenia z dwóch drobnych zakupów onegdaj i rozmowy telefonicznej, po części blacharskie udałem się osobiście, na Duchowiznę - w myśl zasady, że strzeżonego P.Bóg strzeże. I "niestety", to co usłyszałem przez telefon, w 100% sprawdziło się w realu. A i ceny mają atrakcyjne. Więc jeszcze raz duży plus
Cześć. Jako że trochę tu jakiś drobnych części sprzedaję forumowiczom, to prosił bym o opinie na mój temat Dużo osób się boi zakupów w nieznanych miejscach, takich jak np forum, gdzie nie mamy za wiele informacji na temat osoby sprzedającej.
Ja też jestem ostrożny w zakupach internetowych Proszę o takie bardzo szczere opinie, nie obrażę się za złe
Pozdrawiam, Adam
Temat został scalony z właściwym mu wątkiem.
Ostatnio zmieniony przez maciej Sro Gru 17, 2014 12:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum