Odpowiem tutaj jako pierwszy chociaz powinienem zrobic to juz 3 miesiace temu i zanim temat zostanie przeniesiony.
Szczerze polecam zakupy u kolegi z Forum AdaskoC Zamawialem kilka czesci z kilku miesiecznym wyprzedzeniem poniewaz mieszkam za granica i zakupy robie w czasie pobytu w Polsce,kolega nie tylko ze zatrzymal zamowione dla mnie czesci ,sprzedal je po bardzo przystepnej cenie,czesci byly w stanie perfekt,to jeszcze w ramach zamowienia postaral sie o kilka drobiazgow-spinki-sruby- bardzo poszukiwanych za symboliczna oplata.
Polecam zakupy u kolegi aktualnie jestem w trakcie zamowienia i bede je odbieral dopiero w styczniu.Jest to uczciwy i rzetelny sprzedawca w przeciwienstwie do niektorych z pierwszych stron Forum.
Pozdrawiam
Stanislaw
_________________ Stanislaw
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 16, 2014 20:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
AdaskoC, ciekawi mnie motywacja do podjęcia takiego tematu o sobie samym
No ale dobra, żeby dowartościować Cię ( ) napiszę, że jestem bardzo zadowolony z Twoich usług, dobry kontakt, dobra cena, dobre części, spora wiedza, na pewno coś tam od Ciebie kupię, jeśli nadal będziesz rozbierał 75tki
Najważniejsze, że zawsze przesyłasz dokumentację części i opis przedmiotu zgadza się z przysłanym.
Poza tym masz dobre ceny i jesteś elastyczny w negocjacjach czasu i miejsca dostawy.
Brakuje mi tylko części do R25
Fajnie mieć takiego "dostawcę" na forum.
Pozdrawiam,
V.
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
Również gorąco polecam AdaskoC- części u niego są zgodne z opisem i zawsze można się z nim dogadać! Nie raz kupowałem i na pewno nie raz jeszcze skorzystam - dobrze , że jest bo nie każdy jest taki uczciwy ! ogólnie złego słowa o koledze AdaskoC nie powiem ! Polecam!
I znów pełna profeska oraz szybkie działanie - kierownica dla Kasi do R45 oraz zamek i lampa tylna do R75 - świątek piątek czy niedziela na Adasia i jego pracowników z ADI-CZESCI można liczyć.
[ Dodano: Sro Gru 17, 2014 23:59 ]
Stary jak świat dostawca części i wiedzy do Roverków, Tomek z Gosią stanęli na wysokości zadania i w 20 godzin części (drążek kierowniczy i przegub) do naprawy zawieszenia i uk. napędowego były w Koninie.
Polecam za szybką obsługę.
Dziękuję również za nowy europejski zamek drzwi kierowcy do mojego R75 - szybko i tanio.
Polecam
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Chciałbym polecić sklep internetowy s-part.pl. Już drugi raz stanęli na wysokości zadania, świetny kontakt, konkurencyjna cena i ekspresowa wysyłka. Jedyne co mnie zaniepokoiło to zupełny brak reakcji na hasło "roverki.pl"...
No to i ja potwierdzę
Z zaskoczenia w sobotę po południu do nich zajechałem. Wyjechali po mnie, żebym nie błądził , sympatycznie i miło a co najważniejsze - dobre ceny
Ok, dzięki za info. Co do cen to chyba kwestia producenta, bo widzę, że między producentami potrafią być duże rozbieżności jeśli idzie o tę samą część.
Dabver [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 15, 2018 08:50
+1 dla AdaskoC
Pełna profeska, wszystko jak w opisie i na zdjęciu plus do tego wysyłka ekspres .
Wejdź, na temat czarna lista sprzedawców i polecana. Podejrzewam, że wystąpił błąd lub pomyłka. Nie chcę robić jakiegoś zamieszania, ale trzeba to skorygować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum