Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2003
Witam
Mam takie pytanie do forumowiczów.
Mianowicie czy z Rovera 25 Pasują Fotele + Kanapa bez żadnego przerabiana, jest ktoś w stanie mi coś więcej na ten temat powiedzieć.
Czkam na odpowiedzi.
Dziękuje Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez RaJsiK Nie Gru 28, 2014 11:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 26, 2014 14:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raczej powiem tak mój od kierowcy jest poniszczony wiec szukam takiego z niebieskimi wstawkami do ZR bo widziałem ale nigdzie nie ma ich, a do r25 widziałem tez fajne skórzane tylko ze czerwo ale już też ich nie ma,
wiec chyba nie nie pozostaje tylko tapicer.
Koledzy podepnę się do tematu, zastanawiałem się od czego zależy kolor wnętrza samochodu i oprócz tego że to kwestia indywidualna nie wywnioskowałem nic konstruktywnego. Ja w niebieskim mam czerwono zieloną kratkę a dużo ludzi ma niebiesko żółtą.
RaJsiK, ale masz pobożne życzenia! Od roku szukam tylko obicia siedziska w kratkę żółto niebieską i echo. Albo poprzecierane albo przyjarane.
Kolega SyntaX jest w stanie sprowadzić anglika i możemy się umówić, że bierzemy na pół, a pewnie jeszcze ktoś by się znalazł na części. Ja chce zderzaki przód i tył i bierzemy kolor Trophy Blue
[ Dodano: Sob Gru 27, 2014 23:10 ]
Kratki są przeważnie z silnikami 103 konnymi, a w 160 konnych zazwyczaj pełne kolory (niebieski, zielony, czerwony).
[ Dodano: Sob Gru 27, 2014 23:10 ]
Kratki są przeważnie z silnikami 103 konnymi, a w 160 konnych zazwyczaj pełne kolory (niebieski, zielony, czerwony).[/quote]
Powiem tak coś w tym jest.
Ale jak znajdę coś to dam też znać.
Na sirotach patrzałeś. W okolicy
Co do tego Anglika to bym się nawet skusił bo ja bym tez coś potrzebował ale to nie jest temat na "kompa" i "zimę"
Co do szrotów... U mnie 'w okolicy' jest taki szrot który zajmuje się tylko MG/Rover
Jak znajdę wizytówkę to napiszę wam nr. do nich. A z tego co pamiętam to nazywają się 'MARCO' mają w ch*j wysokie ceny i są bardzo nie przyjemni
Szrot znajduje się w Nowych Iganiach koło Siedlec
_________________ Sprzedam dużo gratów do R200 SDi
Wstyd albo i nie ale nie mam pojęcia gdzie znajdują się szroty na śląsku
Żaden wstyd.
Ja mam jakiś w okolicach wiec zobaczę co i jak.
A ty NoPE skoro jesteś z Zabrza to sprawdź w Kończycach tam co prawda jest jakiś szrot czy tam dwa ale wątpię czy będą mieli takie Cacka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum