dzięki za odpowiedź, to mnie zaskoczyłeś, bo do tej pory nigdy się nie zapalało, na pewno nigdy trakcja na dużym wyświetlaczu, abs raczej tez nie
napisze jeszcze jak robię: kluczyk na ostatnia pozycje, czekam aż wszystko co ma pogasnąć pogaśnie (takie przyzwyczajenie), zapalam auto i tutaj jak kreci rozrusznik pojawia się napis Traction Control na wyswietlaczu, świeci się kontrolka abs, po zapaleniu wszystko znika
hmmm to ciekawa sprawa, V6ki z ASR, tez tak macie ?
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 14:13
R75 napisał/a:
na pewno nigdy trakcja na dużym wyświetlaczu, abs raczej tez nie
może wyświetlacz był wyłączany ze względu na niski poziom naładowania baterii , może było duże obciążenie baterii w czasie rozruchu ( np. automatycznie włączające się światła ) , może było coś konfigurowane w BCU przez T4 i włączony tryb normalny z oszczędnego ( tzw. fabrycznego ) , a może wcześniej nie zwróciłeś uwagi na to. W każdym razie w kV6 z TC ma być tak jak opisałeś, ja mam w 100% sprawne auto i też tak jest u mnie . W czasie rozruchu sprawdzana jest przepustnica od TC i z tąd ta informacja na wyświetlaczu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum