Chciałbym ukryć go za lusterkiem (fotochromatyczne z dużą plastikową obudową na szybie), tak abym nie widział go z pozycji kierującego i jednocześnie aby z zewnątrz nie rzucał się w oczy. Kable (zasilający oraz A/V) chciałbym puścić obudową lusterka i dalej podsufitką, słupkiem aż do radia. Mam dużą NAVI z odblokowanym obrazem podczas jazdy.
Zastanawiam się czy wejście A/V znajduje się w module TV w bagażniku czy może w jakiejś kostce za wyświetlaczem 3,5'' ?
Orientuje się może ktoś czy duży wyświetlacz z R75 ma możliwość wyświetlania obrazu z takiego rejestratora (odpowiedni sygnał/system/rozdzielczość) ?
Da się tak podłączyć zasilanie aby nie leciało ono z zapalniczki - bo to mało estetyczne - gdzie najlepiej podpiąć zasilanie ?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 24, 2015 20:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 01:54 Re: [R75] - Duża navi A/V - rejestrator trasy
Punx napisał/a:
Kable (zasilający oraz A/V) chciałbym puścić obudową lusterka i dalej podsufitką, słupkiem aż do radia. Mam dużą NAVI z odblokowanym obrazem podczas jazdy.
Zastanawiam się czy wejście A/V znajduje się w module TV w bagażniku czy może w jakiejś kostce za wyświetlaczem 3,5'' ?
A ja się zastanawiam, czy ma w ogóle, bo powiem szczerze nigdy o tym nie słyszałem.
Punx napisał/a:
Da się tak podłączyć zasilanie aby nie leciało ono z zapalniczki - bo to mało estetyczne - gdzie najlepiej podpiąć zasilanie ?
Najlepiej w skrzynce bezpieczników pod schowkiem. Na niektórych bezpiecznikach napięcie pojawia się po przekręceniu kluczyka w poz. 1, a na niektórych w poz. 2 (zapłon). Pociągnij sobie przewody do radia prawym słupkiem, a zasilanie od słupka do skrzynki można bez większej gimnastyki schować.
W moim TV (analog) jest A/V. Kamerkę tylna mam podpięta w module TV pod gniazdo kamery - inicjuje się przy włączeniu R. Zatem A/V jest do wykorzystania tylko nie wiem gdzie to się podpina - moduł TV w bagażniku czy może da się bezpośrednio w wiązce za panelem radia/tv ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum