Wysłany: Pon Lut 02, 2015 12:59 [R75] Jaki płyn i jak ustawić zbierzność
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam wszystkich. Widziałem gdzieś na forum schemat ustawienia zbieżności do naszych R'ek ale gdzieś mi przepadł. Chodzi o tabelkę z informacjami jakie wartości ustawić na zbieżności żeby autko nie myszkowało na lodzie. Mógłby mi ktoś taką tabelkę podrzucić?
Drugą sprawą jest to jaki płyn chłodzący wlać do mojego R'75. Układ jest pusty po wymianie chłodnic, a z racji niedawnego kupienia autka nie mam zielonego pojęcia co mógłbym wlać. Pomożecie?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 02, 2015 12:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Drugą sprawą jest to jaki płyn chłodzący wlać do mojego R'75. Układ jest pusty po wymianie chłodnic, a z racji niedawnego kupienia autka nie mam zielonego pojęcia co mógłbym wlać. Pomożecie?
W instrukcji obsługi jest podany:
Texaco Havoline XLC Coolant
szukać takiego lub wlać inny czerwony G12 (np. K2 kuler)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum