Wysłany: Sob Lut 07, 2015 15:31 [STREETWISE]Wymiana baterii w pilocie.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
[LUBLIN]
Witam,
Od pewnego czasu zauważyłem, że samochód nie kręci podczas przekręcania kluczyka. Zaświecają się tylko kontrolki. Co innego dzieje się gdy go zamknę i otworzę. Wniosek: immobilizer. Problem na pozór błahy. Jednakże, gdy pojechałem w odpowiednie miejsce w celu wymiany dowiedziałem się, że z Roverem Streetwisem są problemy jeśli chodzi o wymianę baterii w kluczyku. Zostałem odesłany do serwisu pod Warszawą, gdzie nie ukrywam nie jest mi po drodze.
Czy podczas wymiany baterii nastąpi jakieś rozkodowanie pilota ? Czy rover streetwise jest jakimś wyjątkiem? Jakie mogą być konsekwencje wymiany baterii ? Proszę o rady najlepiej poparte doświadczeniem a nie domniemywaniem.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 07, 2015 15:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum