Wysłany: Czw Maj 21, 2009 17:41 [MG ZR 160 ] brak swiateł wstecznego
Witam forumowiczów. Moj problem dotyczy swiateł wstecznego bo swieciły ale nagle przestały. Zmieniłem żarówki, sprawdzilem miernikiem ten czujnik w skrzyni i wszystko ok co moge jeszcze sprawdzic i co moze byc tego przyczyna z gory dzieki.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 17:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Konrad_Zr160 [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 18:22
Sprawdz sobie wiazke przy klapie u gory. Tam gdzie korozja w kazdej ZRce nikogo nie dziwi Pozdr.
Dzieki za podpowiedz jak sprawdze odpisze co i jak aha i jeszcze jedno jak ten plastik na klapie sciagnac bez szkód
[ Dodano: Wto Lip 28, 2009 12:23 ]
Okazuje sie ze niemam tez podswietlania bagaznika i prosze wytłumaczcie gdzie dokladnie tego szukac i jak to posciagac bez szkód
Ja mam znów taki problem, że raz na jakiś dłuższy czas wrzucając wsteczny zapali się światło wsteczne, pytanie moje gdzie znajdę czujnik światła cofania prosił bym o graficzną lokalizacje.
Temperatura na zewnątrz wzrosła, czujnik puki co funkcjonuje lecz pasowało by go zmienić zanim przyjdą przymrozki. Jak się do tego zabrać? Czy od strony maski będę w stanie go dostrzec i wymienić czy od podwozia niezbędna jest wizyta ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum