Wysłany: Pon Lis 24, 2014 17:32 [R600] Pilot przestał działać.
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, otóż 2 dni temu zaparkowałem samochód pod domem i zamknąłem go pilotem, lecz gdy wyszedłem i chciałem otworzyć pilot już nie działał. Zamek centralny działa prawidłowo, ale auto nie reaguje na pilota. Wymieniłem baterię w pilocie bo myślałem, że to ich wina i dalej nic. Diody na pilocie migają przy wciskaniu przycisków, ale nic się nie dzieje w samochodzie. Płytka pilota wygląda na nieuszkodzoną... Czy ktoś miał taki problem lub wie czym może to być spowodowane? Czy elektryk samochodowy poradzi sobie z takim problemem żeby przywrócić działanie pilota bo bardzo mi na tym zależy..
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 17:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poszukaj na forum opisu jak "do programować" tego pilota po wymianie baterii, przytrzymując przycisk otwierania lub zamykania już nie pamiętam dłużej dioda zacznie migać, wtedy otwieramy/zamykamy auto kluczykiem, jest taki mini poradnik - może to coś pomoże hmmm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum