Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2001
Witam. Niby wydaje się proste ale szukam właśnie najprostszego rozwiązania. Mianowicie chciałem wymienić żarówkę parę dni temu i szarpiąc się trochę z nią wypadła mi sprężynka która trzyma żarówkę. Podejrzewam ze muszę wyciągnąć lampę żeby zamontować poprawnie ten drucik. Mogę liczyć na pomysł jak to zrobić najprościej bez ściągania zderzaka?? Z góry dzieki. Dodam lampa od strony pasażera.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 19:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 19:49
Ja to robiłem na mrozie i bez problemu poradziłem , powinieneś poradzić bez wyciągania lampy . Może ten rysunek cię nakieruje http://specta.webd.pl/rover/?page_id=130
Pomógł: 6 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 344 Skąd: Mazury
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 20:02
Wszystko rozumiem , mi też się to przytrafiło i nie miałem z tym problemu, przez otwór w nadkolu, przy sporym mrozie Chyba że od razu mi się udało , a może mocowanie odłamałeś , ale raczej nie.
hmm no spróbuję jutro może coś wykombinuje. nie wydaje mi sie zeby cos sie wyłamało ale ten drucik się wyprosował wiec myślę że muszę go znowu zagiąć.... Pomecze sie moze cos wykombinuje dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum