Toksyn, podchodzi tłumik końcowy z diesla ZR, podejrzewam że uda się wyrwać go taniej, a końcówkę klapniętą zawsze można obciąć, ja mam końcowy z diesla, dźwiękowo i mocowo wychodzi tak samo jak w ZR 160
Witam wszystkich,ja też polecam tłumik z diesla dospawać kawałek nierdzewki na koniec i wygląda to nieżle,coś takiego miał chyba Boomelant.Ja ściągłem z UK środkowy i końcowy z Janspeeda poza większym wyciem nie widzę różnicy...więc jak po co przepłacać.Jak by ktoś chciał końcówkę z klapką z oryginału to na pw
Tak, mój Kojarzysz go z Rzeszowa? Stamtąd przyjechał.
Właśnie nie wiem co o tym wydechu sądzić. Niby Cat Black, ale te co znam wyglądają nieco inaczej i kosztują sporo więcej. Niemniej może to i tak lepsza opcja niż inne zamienniki. Oryginalnego z przepustnicą póki co nie znalazłem. Jeszcze poczekam, może ktoś ma i odpisze.
Tak, mój Kojarzysz go z Rzeszowa? Stamtąd przyjechał.
znam go bardzo dobrze auto kolegi - Kuby. Jak śmiga?
Vaticinator napisał/a:
Właśnie nie wiem co o tym wydechu sądzić. Niby Cat Black, ale te co znam wyglądają nieco inaczej i kosztują sporo więcej. Niemniej może to i tak lepsza opcja niż inne zamienniki. Oryginalnego z przepustnicą póki co nie znalazłem. Jeszcze poczekam, może ktoś ma i odpisze.
pogadaj z uzytkownikiem jrdarus1, on miał jakis custom w PL roboiony w swoim zr160, może coś podopowie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
znam go bardzo dobrze auto kolegi - Kuby. Jak śmiga?
Śmiga jak trzeba Już tak przywykłem, że działamy z ZRkiem jak jeden organizm. Prezentuje się trochę gorzej teraz, bo mi go jakieś nieudaczniki na parkingu poobcierali Ale nie zostawię tak tego.
NoPE napisał/a:
Jakim cudem pasuje też do 105 skoro jest inna średnica rury?
Może jakieś "przejściówki" dodają? Fakt, że podejrzane.
Śmiga jak trzeba Już tak przywykłem, że działamy z ZRkiem jak jeden organizm. Prezentuje się trochę gorzej teraz, bo mi go jakieś nieudaczniki na parkingu poobcierali Ale nie zostawię tak tego.
pakuj mu 2,0t tak jak planował Kuba ten zderzak aż się prosi o dużego fmica
btw kiedyś cyknąłem mu taką fotkę
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum