Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:42 [R75] szybko złączka odmy oryginalna
Typ: V6 Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
potrzebuje złączek jak na zdjęciu(jedną jak na zdjęciu i jeszcze 2 czerwone) w sklepach w pneumatyką są ale nie takie, są całe plastikowe, bez nóżek i nie da rady ich wyciągnąć ze szybko złączki. Są to złączki które siedzą w kolektorze ssącym, przepustnicy i pokrywach zaworów w silnikach V6
Czy byłby ktoś tak miły i mi załatwił
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja przy okazji wymiany termostatu połamałem kilka tych rurek. Były przerażająco łamliwe. Stare rurki razem zatrzaskami wywaliłem wpyzdu a w to miejsce wsadziłem gumowe węze Fi12 do kompresorów pneumatycznych (koszt węza 6zł/za metr). Pasują idealnie, lekko na wcisk. Rozwidlenia zrobiłem na mosiężnych trójnikach do węzy ogrodowych. I działa.
Wszystko kupione w Castoramie (dział z kompresorami i dział ogrodniczy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum