Wysłany: Nie Cze 07, 2015 23:22 [r420sdi] pilot centralnego zamka
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam Szanownych Forumowiczów,
Dopadł mnie problem z pilotem centralnego zamka, ten którego używałem na co dzień padł ( z niewiadomych przyczyn wykruszyła się dioda )a zapasowy pomimo iż teoretycznie działa ( dioda miga), za diabła auto nie reaguje na jego działania. Nie jest to typowy pilot LUCASa, tylko jakiś taki srebrny badziew z czterema przyciskami. Próby kodowania pilota zamieszczone na wg instrukcji z portalu spełzły na niczym...
Pytanie: Czy ktokolwiek spotkał się z takowym ustrojstwem w swoim Roverku i czy zna sposób aby skłonić pilota do współpracy.
Pilot z tyłu ma naklejkę z 7 cyfrowym numerem
_________________ Nigdy nie próbuj się kłócić z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a później pokona doświadczeniem...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 07, 2015 23:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
najlepiej wrzucić zdjęcia na jakiś hosting, a tu dać linki, bo forum załączniki przyjmuje w rozdzielczości max 800x600, ale jak się zmieścisz, to na dole jak klikniesz "podgląd" to w pełnym oknie odpowiedzi masz załączniki i dodane zdjęcia później pojawią się w poście.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum