Wysłany: Sob Cze 06, 2015 04:57 [MG ZR]Amorki i sprężyny
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2003
Jako że seryjne zawieszenie jest dla mnie ciut za miękkie szukam amorków i sprężyn ale już nie wiem gdzie szukać są dostępne jakieś amorki twardsze do zr vvc i spężyny typu x power obniżenie do 20mm , 30mm wydaje mi się za dużo , prosił bym o info bo ja już nie potrafię znaleźć nic
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 06, 2015 04:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Capsoft swego czasu miał na sprzedaż. Napisz do niego. Nie wiem czy poszły ale sam chciałem kupić tylko miałem nieoczekiwany wydatek w postaci kompletu zacisków i tarcz wentyl.
eh szkoda a wiecie może gdzie można zamówić takie x-powery nawet z UK czy czy coś to już bez różnicy aby dostać takie . założone masz na zwykłym amorku ? jak odczucia , wizualnie jak to wygląda
Wizualnie nie ma takiej dużej różnicy, te 20mm praktycznie niezauważalne. Amortyzatory były w dobrej kondycji także pozostały seryjne. Jeśli chodzi o odczucia to jest dużo sztywniej i dużo pewniej w zakrętach. Generalnie na plus
właśnie chce żeby było sztywniej ale i żeby w mieście nie był problem jeździć bo już miałem w innych autach i -30 i -40 duża frajda ale na co dzień uciążliwe , jeszcze tylko jak by był ktoś ogarnięty i pomógł znaleźć takie sprężyny szkoda że to taki deficytowy towar hehe
Eibach ma w ofercie sprężyny do Hondy, nie podejdą one? Cena od 400 do 700zł i nawet dostępne.
Obniżenie -30 i -35mm.
Capsoft mówi, że -20 bez różnicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum