Spokojnie. NIe chcę robić nic raptownie (bez skojarzeń Raptile)
Garaż to jedno z miejsc najbardziej odwiedzanych na forum i generujące dużą ilość odwiedzin i dowiązań z innych stron. Chciałbym aby ten kącik był zachowany, ale nie będę go pisał od początku tylko dla potrzeb phpbb3 Liczę jednak na to, że już ktoś to zrobił i może uda się to bezboleśnie zaadoptować
Zmiany nie wiem? Może we wrześniu?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Można. Tylko ja nie wiem jak będzie z ich realizacją
Ingerencja własna bezpośrednio w skrypt skutkuje właśnie takimi problemami jak brak możliwości aktualizacji do nowszej wersji.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
[ Dodano: Sro Cze 10, 2015 10:03 ]
Witam. Dzisiaj jestem w stolicy- Warszawie, bo tam studiuję Mieszkam w Katowicach., a faktycznie w Szopienicach.
Na imię mam Aneta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum