Wysłany: Nie Cze 21, 2015 20:50 [r214] nie odpala. pomocy!!;(
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam, pisze ten post gdyz nie znalazlem nic co by mi moglo pomoc, otoz mam problem z roverkiem, dzisiaj wybralem sie do galeri handlowej, wszystko ok az gdy chcialem wracac, odpalilem auto, ujechalem moze 2 m i zgasl. nie kreci po przekreceniu kluczyla, nie slychac pompy paliwa, myslalem ze pompa ale gdy na krotko chcialem rozrusznikiem odpalic na lpg tez zero reakcji. dodam ze od kilku dni swiatla nie chcialy sie wylaczac, tzn wylaczylem swiatla a one swieca, silnik nadal swieca, dopiero gdy calkiem wylaczylem stacyjke to zgasly, i wczoraj padl licznik.. bardzo prosze o pomoc,
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 21, 2015 20:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdzilem, od akumulatora wymienilem gdyz sypal sie proszek z kabla, nadal to samo. dodam ze wczoraj swiecila sie kontrolka od immo ale nie piszczalo, dzisiaj sie juz nie swiecila.
Panowie u mnie podobnie z tym że po włożeniu kluczyka uruchamiamy pozycje 2 słychać pompę jak pracuje zapalają i gasną kontrolki i zero odzewu żadna reakcja na odpalanie dziwne bo normalnie auto jeździło a nagle zonk prosimy o pomoc
Ogólnie chciałem sprawdzić bezpieczniki pod maską ale jednak zerklem na rozrusznik i faktycznie zsunela się wsowka z rozrusznika dziwne samo nagle w każdym razie dziękuję bardzo za strzał w dziesiątkę z pomocą pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum