tak, tylko przednie fotele będziesz miał składane w 5D
No to spoko, to akurat wiem i nie przeszkadza mi to
NoPE napisał/a:
Daj znać jaka usterka była.
Wymieniłem uszczelkę kolektora, co do szarpania jest znacząca poprawa, na benzynie już w ogóle nie szarpie, na gazie minimalnie ale myślę że to przez filtry bo były wymieniane 11tyś temu, co do ubytku wody itd trudno jak na razie mi się wypowiedzieć bo zrobiłem dzisiaj tylko jakieś 10km.Pojeżdżę i będę obserwować czy ubywa, w każdym razie dam znać co i jak:)
Wymiana filtrów nie pomoże, zazwyczaj za szarpanie odpowiada źle wyregulowana instalacja LPG, zużyte wtryski gazu, padający reduktor, słaby stan przewodów WN.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Witam, niestety po wymianie uszczelki kolektora problem nie ustąpił początkowo wydawało się że jest już ok, ale problem jest dalej, woda dalej ucieka, jak samochód jest zimny to w ogóle nie chce jechać ciężko wkręca się na obroty.Jak się lekko zagrzeje i przełączy na gaz to chodzi normalnie tylko lekko szarpie przy zmianie biegu.Nie mam już pomysłu co może być zepsute a nie mam czasu jechać do mechanika
Na bank pęknięta głowica przy zaworach wydechowych jak u mnie nic się nie miesza a auto poszarpuje i płyn znika
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum