Wysłany: Nie Lip 26, 2015 21:33 [R75] Stuki z tyłu
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam.Od jakiegoś czasu przy skręcie w lewo np.na rondzie słychać stuk z tyłu za pasażerem.Wyeliminowałem zawieszenie,klocki,kolo zapasowe i inne rzeczy w bagażniku i nie wiem co to może być.Stuk występuje tylko przy skręcie w lewo i to dosyć ostrym.Zastanawiam się czy może coś w zbiorniku paliwa sie nie obluzowało i nie stuka bo tam jeszcze nie zaglądałem.Proszę o jakieś wskazówki.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 26, 2015 21:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na 100% z tyłu po prawej stronie.Tak naprawdę stuk słychać od momentu gdy wymieniłem poszycie progów.Podejrzewałem,że może coś zostawili jak spawali i sie tłucze :Dziwne tylko,że przy skręcie w lewo,a tak to cisza.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Lip 27, 2015 10:05
To dziwne.. Ale naocznie też wszystko sprawdzałeś?
Ja swego czasu tez byłem na stacji na sprawdzeniu zawieszenia jak coś stukało, wszystkie wyniki super extra, a jak drążyłem temat, to dopiero po dokładnych oględzinach okazało się, że łączniki stabilizatorów z przodu walnięte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum