Wysłany: Sro Sie 12, 2015 14:46 [414 1.4 si] Silnik nie odpala, rozrusznik chodzi
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam, wczoraj w czasie jazdy silnik mi zgasł.. Pierwsza myśl, zabrakło mi paliwa (tak myślę) zatankowałem 4l, z kluczyka o wielu, wielu próbach nie odpalał, próbowałem na pych odpalić, nie dało rady. (Jakieś 2tyg wczesniej miałem taką samą sytuacje, też nie odpalał z kluczyka, odpalił z pychu)
Postał trochę, nie odpalał, próbowałem odpalić go za pomocą startera kupionego na Shelu, nic nie dało, prąd jest, sprawdzałem świece, nie dostaje benzyny..
Dziś kupiłem filtr paliwa, będę go wymieniał, wyczytałem coś o włączniku wstrząsowym ale zanim się dobiorę do autka miałbym prośbę, by ktokolwiek napisał możliwe przyczyny takiego zachowania mojego auta. Z góry dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 12, 2015 14:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum