Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 11:12 [ 45 ] Brak reakcji po przekręceniu kluczyka i nie odpala
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2002
Witam,dzis roverek 45 odmowil posluszenstwa, ot tak sobie....
Po wlaczeniu zaplonu brak jakiejkolwiek reakcji,zapalaja sie kontrolki i to wszystko.
Aku nowy w pelni naladowany,wszystkie bezpieczniki sprawdzone ,nie slychac zadnych dzwiekow przy odpalaniu-po prostu gleboka cisza.
Pilot dziala normalnie,zamyka i otwiera,alarm sie uzbraja i wlacza.
Gdzie szuakac przyczyny ? Moze immo odmowil posluszenstwa ?
Prosze o wszelkie porady
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 13, 2015 11:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokładnie. Jest tam jeden kabelek podpinany na wsuwkę. Mi ta końcówka kiedyś zaśniedziała i miałem ten sam problem. Trzeba zdjąć obudowę filtra powietrza.
Dokładnie. Jest tam jeden kabelek podpinany na wsuwkę. Mi ta końcówka kiedyś zaśniedziała i miałem ten sam problem. Trzeba zdjąć obudowę filtra powietrza.
Rozumiem,ze po zdjeciu obudowy bedzie dostep do rozrusznika,ewentualnie tego kabla ?
Rozumiem,ze po zdjeciu obudowy bedzie dostep do rozrusznika,ewentualnie tego kabla ?
iktorn73 i gregor13 -dziekuje bardzo za pomoc -okazalo sie,ze wsuwka byla cala zasniedziala,po wyczyszczeniu odpala od razu
Mam jeszcze pytanie- znalazlem taka wtyczke ktora byla wypieta -od czego ona jest ?
Dodam,ze wpieta czy wypieta wszystko tak samo dziala wiec nie bardzo wiem za co ona odpowiada....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum