Może kombi porównywałem sedana i R dłuższy i w środku szerszy
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kwestię gabarytów zostawiam...
Czy możliwe, że zasyfiony EGR jest sprawcą tych utraconych kilku koni i sprawa zaślepienia go opisywaną "złotówka z PRL-u" może pomóc?
(mogło być wrażenie ale jednak w każdym razie do Vectry C 75 daleko )
Kurna nie wiem jak ty to mierzysz bo Vectra jest o 3cm węższa w środku, ale fakt że miejsca na tylnej kanapie jest nieco więcej bo ma lepszy rozstaw osi, ale też całe auto jest krótsze. Tak się składa ze kuzyn miał VC i nim jeździłem.
Gdzie Ty wyczytałeś ,że Vectra C ,ma większy rozstaw osi !? ....równe 2.7m......no chyba,że mówimy o kombi!!!,ale to inna bajka
Gdzie Ty wyczytałeś ,że Vectra C ,ma większy rozstaw osi !? ....równe 2.7m......no chyba,że mówimy o kombi!!!,ale to inna bajka
fakt r75 jest większy, źle doczytałem ale jak jeździłem to chyba przez cieńsze oparcia foteli w VC było więcej miejsca na nogi
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Mam, ja w ciężkich/nagłych przypadkach serwisuje się u Gawina lub Pitera zależy do którego uda się prędzej dodzwonić.
Nie ukrywam że od 3 lat większość moich fanaberii roverkowych staram się załatwiać u kolegi z forum (160km ode mnie w jedną stronę), bo na spokojnie mogę asystować przy robocie i wiem co i jak jest robione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum