spryskiwacz nie jest sterowany przekaźnikiem, jedynie bezpiecznik nr9 10A za schowkiem pasażera, BCU podaje masę i tak załączana jest pompka, skąd wiesz, że silniczek sprawny? może wężyk się przetarł i pompuje gdzieś w komorze silnika?
na krótko działa .Awaryjnie zrobiłem przyciskasek i pryska jak złoto czyli drożne i szczelne wsio.Myślę sobie jeszcze że kupiłem walniętą manetkę (jeśli tak to zaczne w totka grać)
Podłącze się do tematu.
U mnie problem jest inny. A mianowicie: jak włączam spryskiwacz na tylną szybę, to sika mi na przednią...tylny w ogóle nie działa. Co to może być?
Chłopaki prośba o poradę dzisiaj mi coś pyknęło w manetce jak włączałem spryski, i generalnie wszystko działa ale manetka nie wciska się (do siebie) tak lekko jak wcześniej, tylko tak jak by w miejscu stoi i włączenie spryskiwaczy odbywa się przez zgięcie manetki czyli taka kicha na siłę. Można tam coś rozebrać i spróbować naprawić czy szukać drugiej manetki Gdyby ktoś wiedział
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum