tylne tuleje wahacza przedniego zapłaciłem 2x 108zł. a Wymienili mi przy okazji wymiany sprzęgła bo razem z sankami zdejmowali. Wiec drogą wycenę Tobie dali.
Jazda z nowymi o niebo lepiej
W sumie sam możesz wymienić te tuleje, tylko podnośnik potrzeba. Opis na forum gdzieś widziałem.
Dominoz polecam ci zmień od razu te łączniki będzie taniej. stare nawet dobre za chwilę i tak siądą i po co stale naprawiać jak można za jednym zamachem i mieć spokój na dziesiątki tysięcy km
[ Dodano: Pią Lis 27, 2015 15:23 ]
Ja też nie lubię wydawać na naprawy ale jeszcze bardziej nie lubię, jak coś naprawię a za tydzień muszę poprawiać bo przyoszczędziłem 5 dych
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Ja też nie lubię wydawać na naprawy ale jeszcze bardziej nie lubię, jak coś naprawię a za tydzień muszę poprawiać bo przyoszczędziłem 5 dych
Namówiłeś mnie- właśnie zamówiłem dwie sztuki tych, które poleciłeś.
Dzięki.
[ Dodano: Wto Gru 01, 2015 12:13 ]
Dzisiaj rano przyszły te tuleje- naprawdę solidny sklep. W piątek zamówiłem, dzisiaj dostałem.
Dość duże te gumy- nie spodziewałem się takiego rozmiaru
Jeszcze czekam na łączniki stabilizatora i jadę wymieniać.
[ Dodano: Sro Gru 02, 2015 19:39 ]
Samochód zrobiony.
Za wymiane tylnych tulei przedniego wahacza, oraz łączników stabilizatora, mechanik wziął 200 zł+ 100 zł za geometrię.
Chyba nie jest źle?
Faktycznie autko ciut bardziej twarde...ale jedzie bardzo dobrze.
Dziękuję wszystkim za cenne rady i pomoc w wyborze części.
Witam mam ten sam problem przy skręcie na postoju w prawo lub w lewo wydobywa się dziwne skrzypienie,co w trakcie jazdy tego skrzypienia nie słychać.Dodam ze mam sworzeń z lewej strony do wymiany
Witam mam ten sam problem przy skręcie na postoju w prawo lub w lewo wydobywa się dziwne skrzypienie,co w trakcie jazdy tego skrzypienia nie słychać.Dodam ze mam sworzeń z lewej strony do wymiany
jak już to cały wahacz a nie sworzeń lub końcówka drążka To może być łożko amora ale zaczą bym od tego wachacza/końcówki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum