Wysłany: Nie Gru 16, 2007 11:07 Ciekawe ogłoszenia - niecodzienne Rover'ki do kupienia ;)
Witam szanownych Forumowiczów;)
Będąc ciekawym czegoś więcej, w sensie modeli, aniżeli 200/400/600/800/25/45/75 itp, wpadło mi "między klawisze" kilka poniższych ogłoszeń;)
Pewnie większość z tych aut już widzieliście/znacie, i tylko ja jestem NOWY i się ekscytuje;)
Jednak jak zobaczyłem najnowszą wersję serii 25/45... Taka amerykańska przede wszystkim mi się wydała... taki Rover zrobiony przez Opla ...
Ale to oczywiście moje tylko zdanie
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No właśnie się zastanawiałem, czy właściciel kogoś wyrzucał w trakcie jazdy tak że ten boczek ucierpiał, czy może to taki tuning - stwierdził że z tej drugiej strony drzwi i błotnika nie potrzebuje, żeby masę auta zbić - w końcu 186KM jak na rok 1968 to trochę kicha...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Azazel85 Nie Gru 16, 2007 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie zastanawiam się nad kupnem "starego" Rover'ka Fajna sprawa odnowić takie auto. Duża satysfakcja i niestety koszty. Może się uda wyszukać coś ciekawego, a później podjechać na zlocik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez przemciooo Pią Kwi 04, 2008 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Ten czerwony już jest długo na sprzedaż. Coś jest z nim nie tak...
fotele z R75 welurowe, schowek z innego auta, osłona wokół lewarka zmiany biegów odstaje... jakiś łatanyc chyba ten samochów. żadna rewelacja
a ten pierwszy fajny i na Węgrzech
Za ok 15 tyś USD, to masz Mercedesa W129, BMW 7, lub jakiegoś fajnego klasyka
Nie mówię o jakimś sportowym fajnym samochodzie...
R 800 fajny samochód, ale jego wartość kolekcjonerska na razie jest znikoma, wątpię, żeby te samochody osiągały porównywalne stawki do klasyków z Japonii, bądź Niemiec.
A szkoda... bo w tym wypadku mała ilość wyprodukowanych egzemplarzy nie przekłada się nawet na wzrost wartości... ehhhhhhhh
Pozdrawiam,
Vig
_________________ Samochód wybiera się sercem, a nie rozumem
No tak ale z Roverami każdy wie jaka jest historia..
Do tego kooperacja z hondą spowodowała to, ze to nie do końca rover a legend..
za 20 lat moze sie doczekaja opini klasyka z racji unikatowości i lat.. Na razie to po prostu stary Rover.. Wystarczy porównać najbliżej do hondy..
Zobacz na cene accorda czy legenda starego a na ceny chociazby e34 którą obecnie posiadam.. te same lata produkcji.. Honde kupisz za grosze.. nawet zadbana.. E34 bez 10 nie podchodź bo prawie same zgony.. A płacisz tylko za znaczek i nic wiecej ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum