Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, ostatnio pękł mi wąż intercoolera i w żaden sposób nie moge tego zakleić, więć poszukałem na necie i znalazłem dość tani wąż od accorda VII, wygląda praktycznie tak samo ale musze sie was zapytać i upewnić czy będzie on pasował, dokładnie chodzi o ten co idzie do chłodnicy intercoolera.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 24, 2015 15:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: silesia
Wysłany: Czw Gru 24, 2015 21:19
uzywka moze wytrzymac rok, a moze peknac po tygodniu
najlepiej kupic nowy - chyba najtansze sa w aso hondy, a jesli nie musisz miec ori to sobie dopasuj jakis silikon i bedzie na dluzej i pewie taniej
Raczej zapomnij... VII to juz totalnie inne auto..
miałem w domu acco V, 2x R600, Acco VI i jest Acco VII .. na to, że bedzie pasować to zapomnij..
Szukaj od silnika Roverowskiego a najlepiej to złóż jakiś customowy dolot z np. siliconów turboworksa czy cos i bedziesz miał spokoj na lata.. Do tego kawałek rurki (o ile masz tam miejsce) i moze nawet poprawisz troche temat bo sie nie bedzie nic uginać etc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum