Nie zgadzam się z tym zupełnie, dlatego pomyślałem, że może każdy wrzuci tutaj auta które mu się najbardziej nie podobają.
Ja zacznę,
1. VW Passat 2015 - dla mnie jest to tragiczne auto których już jest tak dużo i wszystkie w kombi i na tablicach WI, WE... do tego nowy samochód a wygląda jak by miał już z 10 lat.
2. BMW 5 GT - Drogi a wygląda jak by go z tyłu ktoś źle złożył.
3. KIA VENGA - nie wiem czemu ale jak to widzę to robi mi się nie dobrze.
4. BMW x3 pierwszej generacji..
5. Opel Insygnia
6. hyundai ix20 - bo mylę go czasem z Vengą, jednym słowem ohyda.
7. Skoda octavia - wszystkie generacje
8. skoda roomster
9. skoda rapid
10. skoda superb - też każda generacja- ze względu na to że jest to nudne auto.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 13, 2016 19:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Teraz nie myśle bo sie ucze do nowej pracy ale jutro na pewno dorzuce sensowną liste a fuj carów
p.s... i na pewno golf III.. nie taki odjeb... GTi czy XX jahre.. ale zwykły CL.. To auto jest po prostu brzydkie, bezpłciowe a deska rozdzielcza ma szpary pomiedzy elementami az sie płakać chce... A golf II był takim fajnym autem i tak !@!$#...
Nissan Juke...w sumie Joke
Nissan Terrano & Ford Maverick w krótkiej wersji
taak wysoko się siedzi wygodnie i prosta konstrukcja, drzwi po przytarciu na parkingu, wymieniłem w 2 h łacznie z przełożeniem wyposażenia w tych drzwiach
Przyjąłbym jako drugie auto w garażu pasuje do Rovera
Co do Nissana Cube się nie zgodzę, to jest koncepcja Japońskich Kei Car, u nich to bardzo popularna bryła, próbowali to przenieść na nasz rynek ale u nas realia są inne Jak dla mnie oryginalne, nie koniecznie mi się podoba, ale jest oryginalne
Okropna, ale tylko w środku jest Toyota Yaris II generacji.Wszędzie plastiki.Naprawdę źle to wygląda, a tak to może bym się nad tym autem zastanowił w przyszłości.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Witać, że każdy ma inny gust jednak. Dla mnie multipla, czy cube czy pity cruzer, czy ssang yongi- są fajne są ciekawe. Zawsze sobie patrze na samochód i myślę kiedy powstał. i np multipla to juz stare auto ale na swoje czasy szokował. Nie lubie nudnych aut. mamy 2015 mogą zrobić auto o każdym kształcie a oni robią takiego ciętego łopatą zardzewiałą passata.Nie lubię jak producenci aut nie mają odwagi zrobić czegoś innego nowego i robią takie Focusy II, czyli poprawne auto ale bez duszy bez stylu. kupić pojezdzic, zezłomować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum