Wysłany: Czw Sty 14, 2016 07:12 Zamek "lock" przy dzwigni otwarcia wlewu paliwa
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam od poniedziałku stałem się szczęśliwym posiadaczem ROVERka 620Si z 95 roku. Mam zapytanie do czego właściwie służy zamek znajdujacy sie przy dzwigni otwarcia wlewu paliwa i bagażnika ?
Ostatnio zmieniony przez adamo1490 Czw Mar 03, 2016 16:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2016 07:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam zapytanie do czego właściwie służy zamek znajdujacy sie przy dzwigni otwarcia wlewu paliwa i bagażnika ?
To jest dobre pytanie.Auto mam prawie 5 lat i sam nie wiem.Będzie trzeba kiedyś sprawdzić.Może jest to miejsce, aby włożyć kluczyk serwisowy ?
Edytuje moją wypowiedz : Sprawdziłem w instrukcji obsługi, która mam, ale jest ona po niderlandzku.Z zamieszczonego w niej rysunku wynika, że po przekręceniu kluczyka nie będzie możliwości otwarcia bagażnika.Ogólnie jest to związane z bagażnikiem
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
To jest blokada bagażnika przy oddawaniu samochodu do serwisu. Do przekręcenia tej blokady trzeba mieć normalny kluczyk, a do odpalenia i można im wtedy zostawić dodatkowy kluczyk serwisowy, który był w komplecie z autem.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
To jest blokada bagażnika przy oddawaniu samochodu do serwisu. Do przekręcenia tej blokady trzeba mieć normalny kluczyk, a do odpalenia i można im wtedy zostawić dodatkowy kluczyk serwisowy, który był w komplecie z autem.
Idealne wyjaśnienie
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum